Apartamentele pe care ți le-am pregătit

Din 2019 gazduim oaspeti pentru o vacanta minunata la Mamaia in apartamentele noastre. An de an, vara de vara, oaspetii nostri se intorc pentru a-si petrece vacanta la mare la noi pentru ca oferim cazare unica in Mamaia si pe litoralul romanesc al Marii Negre prin pozitionare, servicii si confort, cu cele mai bune oferte pentru vacanta pe litoral de la Vela Luxury Apartments.

 

Rezervă Apartamentul dorit

Cu vedere spectaculoasă la mare și la lacul Sutghiol, apartamentele noastre sunt dotate cu absolut tot ce ai nevoie pentru a avea o vacanță lipsită de griji pentru tine sau familia ta.
De la studiouri până la apartamente cu 3 camere, poți alege dintr-o gamă largă de apartamente spațioase pentru cazarea familiei tale care oferă bucătării complet echipate, paturi confortabile, balcoane spațioase cu view spectaculos.
Poți închiria apartament pentru cazare in Mamaia pentru un week-end, o săptămână, o lună sau toată vara, alegerea e doar a ta!

Studio

Pentru vacanța ta bine-meritată!
Studio-urile noastre sunt perfecte pentru cupluri in vacanta.
Rezervă un sejur de neuitat la Vela Luxury Apartments.

APARTAMENT 2 CAMERE

Cu o atmosfera calda, apartamentele noastre de 2 camere pot acomoda 4 persoane pentru un sejur de neuitat la Vela Luxury Apartments.

IMG_6707

APARTAMENT 3 CAMERE

Decorate in nuante calde si primitoare, apartamentele noastre de 3 camere sunt perfecte pentru familii cu copii,
punand la dispozitie tot confortul de acasa.

Te așteptăm în complexul Marina Surf la Vela Luxury Apartments!

Ești la un click distanță de vacața bine meritată!

REZERVĂ ACUM